keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Berlin calling

Grillailua.
Nyt on sit kielikurssikin takana. Ei muuta ku arvosanaa odotellessa. Mut kylhä noi saksan taidot tääl on kuukaudes aika huimast kehittyny. Muuten ei mitään ihmeellistä oo tapahtunu. Joka ilta on jotain bileitä ollu. Kielikokeen jälkee perjantain oli vaihtariporukal grillikemut yhen norjalaisen kaverin kattoterassil. Niiku kuvasta näkyy, maisemat oli iha päheet. Sääki suosi, vaikka Aachenis tyypillisest sataa aina.

Viikonloppuna onneks ehti vähä lepäämääki ja nyt ei tarvi kahtee viikkoo stressata, ku luennot alkaa vast lokakuun puoles välis. Maanantain kokattii meijän Tutor-ryhmän kans "Flammkuchenia". En tiiä onko alunperin saksalainen, mut se on periaattees, ku pizza, mis on tomaattimurskan sijast creme frescheä. Sit siihen voi heittää oman maun mukaa täytteitä sipulia, herkkusieniä, kinkkuu, paprikaa jne. Voin suositella, oli helkatin hyvää. Meille sattu hyvät tuutorit, ku ne jaksaa järkätä kaikennäkösii tapahtumii ja kutsuu myös eri bileisii mukaa.

Seuraavat kirjottelut tuleeki sit varmaa ens viikol Berliinin reissun jälkee. Sinne lähtee bussillinen Erasmus-opiskelijoit, elikkä pitäs olla iha legendaarinen reissu tiedos. Huomen on viel Saksan yhdistymisen kansallispäivä. Tää päivähän on berliiniläisille erityisen tärkee, ni siel pitäs olla kaduilla aika isot festarit päällä. Toivottavast tulee hauska reissu.

Loppuu viel pari maisemakuvaa Aachenist, ku nyt on kunnon kamera, ni kuvista saa jotain selvääki. Tääl on viel lehetki puissa, ni kelpaa kuvata.
Maalaismaisemaa.

Kaupunkia.

Kaupunkia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti